incaatuncimentinereaclientii zilnic contactuluiintotdeaunaEu dedicated serverFat cow web hosting reviewstipograficecalitateperformer best este

Prezentare

Infiintata in 2007, AZ BEST PERFORMER SRL preia domeniul de activitate al societatii UNIPAP IMPEX SRL, care s-a stabilit inca de atunci pe o pozitie fruntasa pe piata romaneasca de distributie a produselor din hartie si carton.

AZ BEST PERFORMER SRL este reprezentant exclusiv al fabricii de carton MURATLI KARTON in Romania.

Principalul domeniu de activitate il reprezinta importul si distributia de hartii si cartoane tipografice si speciale de calitate superioara, sau alte produse speciale la cele mai bune preturi combinate cu standarde exceptionale de executie.

Strategia, ce are la baza colaborarea si comunicarea cu toti partenerii nostrii, a insemnat mentinerea contactului zilnic cu clientii nostrii. Aceasta apropiere ne-a permis intotdeauna un raspuns imediat la solicitarile clientilor nostrii, anticiparea viitoarelor cereri si consolidarea pe termen lung a relatiilor cu furnizorii.

Va invitam sa va alaturati in misiunea noastra de furnizare pe piata a hartiei si cartoanelor tipografice si speciale de cea mai buna calitate, stimuland competitia si reducand costurile pentru clientii nostrii.
Principalele produse comercializate sut:
Carton Duplex cu Spate Gri – GD2
Cartoane Laminate cu Polimeri (Polietilenă, Polipropilenă, Polyethylenterephtalate sau Aluminiu)
Carton Gri Necretat
Carton Kraft
Carton Colorat in Masa – Manila
Hârtii Rezistente la Grăsimi si Umiditate
Hartie Autocopiativa CB, CF, CFB, SC, SC/CB
Hartie Pentru Formulare Continue
Hartie de scris
Hartie Offset
Hartie Pentru Imprimate Cu Jet De Cerneala
Hartie Pentru Prospecte
Hartie pentru ambalaj
Hartie de copiator A4, 80g/m2