Hartie Autocopiativa CB, CF, CFB, SC, SC/CB

Domenii de utilizare:
facturi, contracte, fisele de salariu, plicuri salariale, documente de transport, formulare interminabile pentru imprimante de calculator, imprimate de papetărie, role casa de marcat, insertii catalog, bonuri de card de credit, incasări corespondentă, lucrări de securitate, formulare de comandă etc.

Disponibilitate:
în formă de role și coala, in dimensiuni tipice si atipice conform cerintelor clientului.
Hartia autocopiativa furnizeaza rapid și cu acuratete copia documentelor multiple, fără utilizarea indigo-ului.

In functie de solutia constructive aceasta poate fi:

cb CB (Coated Back) este folosit ca prima pagină (în original) din formularele de afaceri sau a altor documente. Acoperirea CB care include microcapsule cu culoarea, formează substanța pe partea de jos a foii. Acoperire CB permite transcrierea pe a doua foaie (prima copie).
cf CF (Coated Front) este folosit ca a doua/ultima pagină a formularelor de afaceri sau a altor documente. Pe partea superioară se află un strat CF ce  conține pigmenții de recepție care reacționează la culoarea formata de substanța eliberate din învelișul CB, din partea de jos a foii superioare.
cfb CFB (Coated Front and Back) este folosit pentru foaia interioară a formularelor de afaceri sau a altor documente. Acoperirea este pe ambele fețe ale foii, CF pe partea superioară și CB pe partea de jos.
sc SC (Self Contained) partea superioară a foii este acoperit cu o substanță specială care conține atât microcapsule cat și pigmenții de receptie. SC este utilizată în cazul în care prima pagină (original) a documentului trebuie să fie  o hartie standard.
sccb SC/CB (Self Contained/Coated Back) – această hartie este folosita ca o foaie la mijlocul a formularelor sau a documentelor. Partea superioară are acoperire SC, care permite utilizarea unei hartii standard ca primă foaie (original). Transcrierea este asigurată de acoperirea cu microcapsule CB, pe partea de jos a foii.